2011 in cijfers voor deze blog

Een kort overzichtje van mijn blog in 2011 volgens Google Analytics:

  • 20.770 bezoekers
  • 18.370 unieke bezoekers
  • 26.077 pageviews
De best gelezen artikelen:
De top 10 bestaat uit een verzameling van artikelen uit 2010 en 2011, artikelen die goed gevonden worden in Google, artikelen die goed gedeeld zijn via Twitter en algemene pagina’s.

Ik heb er eigenlijk iets te weinig aan geschonken dan ik wilde, en dat merk je dan ook aan de variatie in bezoekers, doorklikratio’s en aantal gelezen artikelen per bezoek.

In 2012 probeer ik een eigen ‘content kalender’ op te zetten, waardoor er iets meer consistentie komt. De frequentie zal niet schrikbarend verhoogd worden, aangezien ik druk bezig ben om het Magento e-commerce project deze zomer af te ronden. Wel zullen de onderwerpen wat meer in lijn gaan liggen van wat ik tijdens mijn zomer reflectie al voor ogen had.

Geen artikel meer missen? Abonneer je gratis via RSS of per e-mail.

Pagina delen: Facebooktwitterpinterestlinkedin