Vacature humor bij een uitzendbureau

Meerdere keren per week reis ik met de trein tussen Amsterdam-Alphen aan den Rijn, met als overstap station Woerden. Door vertragingen is het wachten soms een wat mindere ervaring, maar een job board van een uitzendbureau op dit station maakte mij toch weer een beetje aan het lachen. Zie hieronder een creatieve (zij het soms wat flauwe) manier van vacatures weergeven:

Vacatures zijn klikbaar voor een groter formaat.

Deze blog schreef ik eerder voor arbeidsmarkt.blogo.nl.
Pagina delen: Facebooktwitterpinterestlinkedin

2 reacties op “Vacature humor bij een uitzendbureau

 1. Persoonlijk vind ik dergelijke manier van kandidaten werving zeer beperkt. Ik heb zelf 4 jaar bij een Uitzendbureau gewerkt en in praktijk levert deze manier van kandidaten niet al te veel op. Daarnaast is de afwerking zeer matig, typisch voor deze (mijn) branche. Humor is het zeker wel!

  Het werven van kandidaten voor een vacature of vacatures door bijv. het plaatsen van advertenties op vacaturebanken en doelgroep vacaturebanken is een goed middel mits dit op een kwalitatieve manier wordt gedaan.

  Marco Prins
  RecCen

 2. Beste Marco,

  Bedankt voor je reactie. Ik denk zelf ook dit geen effectieve manier van kandidaten werven is.

  Wel vond ik het een leuke insteek om deze (dus beperkte) communicatiemethode wat te onderscheiden. Er zijn echter alternatieven die waarbij de conversie groter is.

Reacties zijn gesloten.