Social media weekly catch 24

Social media stappenplannen, de voordelen van zakelijk bloggen, de organisatie van sociale media en een paar interessante tools voor online monitoring en crm doeleinden.

Een goed gevulde weekly catch dus, ik wens je veel leesplezier!

How to Turn Employees Into an Epic Blogging Team
Goed verhaal hoe je medewerkers kan laten bloggen, en wat dit oplevert in termen van SEO en klanten acquisitie. Ook een mooie term: ‘the curse of knowledge’. Het tegenovergestelde is waar: interne kennis is nieuw en waardevol om te delen!

10 Steps to Become a Social Media Rainmaker
Misschien niet allemaal nieuwe info, maar wel een waardevolle collectie van startpunten om met social media aan de slag te gaan – in elke business!

Social Media in Four Steps!
Op zoek naar een stappenplan om als individu met social media aan de slag te gaan? Deze blog is een begin van een interessante serie!

Social media zijn van ons! – Over de plaats van social media in organisaties
Goed artikel dat vijf manieren geeft om sociale media in je organisatie te verankeren.

Email checklist (maybe this time it’ll work!)
Drie jaar geleden probeerde Seth Godin met een blogpost al de enorme CC mails te verminderen. Aangezien het nog niet effect heeft gehad, publiceert hij nogmaals de checklist om eens goed na te denken over je mailactiviteiten.

12 Social Media Tools Recommended by the Pros
Misschien al de nodige keren naar voren gekomen afgelopen week, maar ik vond dat deze lijst van online tools niet kon ontbreken.

Elke week interessante artikelen ontvangen en lezen?

Abonneer je op mijn RSS feed, dan ontvang je elke week deze social media weekly catch en andere interessante artikelen over social media en slimmer werken.

Pagina delen: Facebooktwitterpinterestlinkedin