Weekly catch week 5

Yes, hieronder een nieuwe weekly catch. De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het opzetten van een e-commerce traject voor Ten Kate Textiel, dus dat onderwerp zal de komende weken wat vaker terugkomen. Deze week interessante artikelen over social media strategieën (die bestaan niet op zichzelf!), information overload, online marketing kansen door zakelijk te gaan bloggen, het overdenken van je cv presentaties en meer…

Social media

Brands need to use social media strategically, not get advice from gurus
Duidelijke titel toch? De heldere boodschap: de inzet van sociale media is geen strategie op zich.

De 5 effecten van Social Media op mijn business
Mooie case van headhunter Alwin Zandvoort die door gebruik te maken van Twitter en een blog nieuwe mensen leert kennen, meer omzet vergaart en echt de interactie met klanten aan gaat.

Social media users grapple with information overload
Een bekende constatering: door de vele online informatie en sociale interacties ervaren gebruikers soms een information overload. Heeft dit negatieve effecten op organisaties hun effectiviteit? Of biedt het juist meer contactmomenten en dus kansen?

Slimmer werken

Epic Win maakt van je to-do lijst een mobiele game
Moeite met het afwerken van je to-do lijst? EpicWin verandert de to-do lijst in een game, waar je verder komt naarmate je meer taken afrondt. Een grappige manier om efficiënter te werken?

Online marketing

7 redenen om te gaan bloggen
Bloggen klinkt voor sommige managers misschien als hip of trendy, maar het schrijven van zakelijk artikelen kan weldegelijk effect hebben op je online branding! Het is perfect om je expertise als organisatie te laten zien bijvoorbeeld. Dit artikel geeft 7 redenen om zakelijk te gaan bloggen.

Val je klant niet lastig met jouw interne organisatie
Leuk artikel dat aangeeft dat je een (online) klant niet moet verwarren met interne processen.

(online) Recruitment

Evolutie van mijn CV
Mooi voorbeeld van van Leonie Fotiadis die in haar artikel haar sollicitie experiment en het positieve effect van het stylen van een CV beschrijft.

Pagina delen: Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin