Fijne feestdagen en vakantie gewenst!


Edit 14 januari 2010: door een op handen zijnde verhuizing naar WordPress omgeving, zal ik nog even wat afwezig zijn de komende weken. Daarna keihard terug met o.a. de onderwerpen zoals hieronder beschreven!

De laatste tijd zijn er erg weinig updates geweest op mijn blog, vanwege drukte door mijn werk en studie. Daarom hou ik even een pauze en ga ik lekker op wintersport.

Ik ga er even 1,5 week uit na een druk half jaar. Daarna zijn er een paar nieuwe blogs te verwachten, aangezien ik een paar interessante papers heb geschreven voor mijn opleiding. De volgende onderwerpen zijn te verwachten:

– Hoe sociale interacties binnen forums de aankoopintenties van consumenten kunnen beïnvloeden (edit: zie hier voor de engelstalige versie hiervan).
– Welke leiderschapsstijlen effectief zijn binnen verschillende virtuele teams en hoe technologie daarin een rol kan spelen.
– De uitwerking van wat inspiratie die ik tijdens de vakantie heb opgedaan.

Ik wens iedereen fijne feestdagen en een goed begin van 2010!

Pagina delen: Facebooktwitterpinterestlinkedin